opc_loader

    

 kortingen van 50 tot 70 % op reguliere verkoop- en aanbiedingsprijzen!

De artikelen in onze koopjeshoek kopen wij scherp in bij de fabrikant en groothandel.

Het gaat hier soms om gecontroleerde retourgoederen met bijvoorbeeld verpakkingsschade, lakbeschadigingen of goederen die door klanten aan de deur geweigerd zijn. 
Wij kijken deze artikelen na en maken waar nodig het pakket compleet. 

Per artikel wordt  aangegeven wat de eventuele grote beschadigingen zijn en waar deze zitten. Kleine krasjes, deukjes of onregelmatigheden in de lak worden niet aangegeven. Alle producten zijn van massief hout en zijn vaak te schuren of bij te lakken met verf.

Deze bedden kunt u gewoon via de site bestellen. Het is echter ook mogelijk om op afspraak een bed te komen bekijken en op te halen. De voorraad is echter beperkt. Van sommige modellen is er soms maar 1 exemplaar op voorraad.  Wilt u dus een bed komen halen, bestel hem dan via deze site en kies voor ophalen op lokatie!

De matrassen in de koopjeshoek zijn allemaal nieuw in de verpakking. Soms is echter de verpakking stuk en is de tijk wat smoezelig geworden. Na een keer wassen is daar niets meer van te zien!

Wanneer u er voor kiest om een product te laten bezorgen en u bent bij ontvangst toch niet tevreden met de kwaliteit van de levering dan zal er geen restitutie plaatsvinden van de aanschaf en/of bezorgkosten. Dit geldt dus als beperkende voorwaarde op onze algemene voorwaarden. Verder blijven onze algemene voorwaarden onverminderd van kracht. 

Bezorging

Snel geleverd!

Wij bezorgen binnen
1-21 werkdagen bij u thuis.

Sneller nodig? Bijvoorbeeld voor een verjaardag? 
Neem even contact op voor de mogelijkheden!


   

Wij bezorgen ook in België!

06 17 12 94 54